Recipe: Perfect Butternut Gratin With Reblochon

Butternut Gratin With Reblochon. Butternut Gratin With Reblochon Katharina M. Butternut Squash Gratin - made with slices of velvety, buttery butternut squash coated in a crisp, golden brown coating of panko and parmesan cheese. This Parmesan Butternut Squash Gratin is so simple to prepare once you get past the peeling and cutting.

Butternut Gratin With Reblochon This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious. Butternut Gratin With Reblochon is one of the most popular of current trending foods in the world. You can cook Butternut Gratin With Reblochon using 4 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Butternut Gratin With Reblochon

  1. It's 1 medium of Butternut.
  2. You need 300 grams of Potato.
  3. It's 250 grams of Reblochon.
  4. It's 1 pinch of Salt and pepper.

Couper des lamelles de Reblochon que vous déposerez sur le mélange butternut et pomme de terre. Fry the onion and bacon in a pan. Dans les cavités, déposez le reblochon et le fromage à raclette, arrosez de vin blanc, parsemez de noisettes concassées. Dans un plat à gratin, écrasez grossièrement, à la fourchette, les morceaux de courge.

Butternut Gratin With Reblochon step by step

  1. Steam butternut and potato for 10-15 minutes.
  2. Mash butternut and potato..
  3. Add salt and pepper.
  4. Place it on baking pan.
  5. Add reblochon on it.
  6. Bake for 20-25 minutes at 180°C.

Verser la crème, assaisonnez avec l'ail, le sel, le poivre et la muscade râpée. Découpez le reblochon en deux disques. Frotter un plat à gratin avec l'ail puis le hacher. Mettre dans le plat une couche de butternut, quelques rondelles de chèvre, des lardons, un peu d'ail et recommencer jusqu'en haut du plat. Verser la crème par dessus et "saupoudrer" généreusement d'emmental.

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